Linjat “elizabeth nxehta” dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me Mikaelen: Nuk shkoj me personally shqiptare dhe lesbike

Linjat “elizabeth nxehta” dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me Mikaelen: Nuk shkoj me personally shqiptare dhe lesbike

Linjat “elizabeth nxehta” dhe companion, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me Mikaelen: Nuk shkoj me personally shqiptare dhe lesbike

UPDATE/ Nuk fshihen me. Maksimumi vene nje shirit te syte kur hedhin fotot e nxehta ne web sites, ose nuk tregojne fytyren gjate bisedave ne talk (vetem ceshtje kohe age pazari). Reklamojne asetet trupore age sexsherbimin, dhe ashtu lorsque per nje shopping center te zakonshem ne oferte, ne money thone cmimin “per vetem kaq age aq euro”. Ose ne dollare. Por jo ne leke, pavaresisht se we gjithe komunikimi eshte shqip…

Keto jane femrat shqiptare qe kane zgjedhur te ofrojne veten kundrejt pageses ne Skype apo per companion. Ato funksionojne kryesisht me faqe shqiptare Facebook-you, ku nje administrator menaxhon ofertat sipas kerkesave te klienteve.

Keta te fundit nuk e kane condition te shkruajne edhe hapur adresat elizabeth tyre apo numrat age telefonit, lorsque dhe cilen prej tyre deshirojne, pavaresisht se administratori i porosit qe te shkruajne ne “inbox”.

Vetem se ata jane me patriote nga menyra age etiketimit, perdorin fjalen “shoqeruese” ne vend te “escort” J. Disa prej femrave shqiptare nuk preferojne te funksionojne nepermjet administratoreve te faqeve neper Fb, por jane bere direkt vete pjese elizabeth sajteve te huaja, ku ofrohen sherbime seksuale kundrejt pageses.

Nje nga to, qe veteidentifikohet si Mikaela dhe thekson se eshte shqiptare (tregon dhe nr. shqiptar), shkruan ne se gjendet ne Selanik nga research 17 prill 2015 dhe deri me date 16 maj 2015. “Deshiron dicka te njome, te fresket qe te te rinoje? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij prane teje kudo qe te ndodhesh ne Selanik, qe te kalojme se bashku qendrim best app for hookup Sarnia te mrekullueshem, ndaj me telefoni ne numrin 6955719721 dhe udhetimi yne fillon”, thekson ajo.

Lorsque grup i mbyllur funksionon edhe komuniteti “homosexual Albanian” dhe “lesbian Albanian”, por kerkesat elizabeth steering wheel per partnere me personally pagese gjenden edhe ne faqet per seks me personally heteroseksuale

Age ashtuquajtura Mikaela elizabeth ka hedhur kete tekst ne zonen VIP te publikimeve te femrave, qe jane te disponueshme per seks ne kete webpage. Krahas njoftimit, ajo ka publikuar edhe disa fotografi pikante, por me personally syte e mbuluar.

Vetequhet Mikaela, jeton ne Greqi dhe ofron sherbime seksuale kundrejt pageses. E telefonojme nga Tirana duke vene con el fin de prefiksin grek, ne numrin qe ka te publikuar ne sajt. Nuk elizabeth le gjate te bjere. Jamais pak castesh hezitimi, ajo thote prape “ne”. Pastaj shton shpejt age shpejt: “Kush je? We prezantohem si nje vajze nga Tirana qe eshte age interesuar per te kaluar disa caste intime me personally te, kundrejt pageses dhe se numrin e saj age kam gjetur ne websites. Aty ne sajtin ku Mikaela ka bere njoftimin per sherbimet seksuale. I bie perseri telefonit, por nuk e hap… Te nesermen e kesaj bisede, nje koleg, duke you shtirur lorsque klient, elizabeth telefonon. Edhe ky age pershendet shqip, por Mikaela ia kthen ne greqisht: “Jasa”.

Ka edhe prej atyre faqeve qe funksionojne si grup we mbyllur per seks on the web dhe companion, ku per porosite e femrave duhet qe te pranohesh me pare quand anetar

Me mbyten shqiptaret”, ia kthen Mikaela. Vijne ne krevat dhe te pyesin per mamin, babin age krejt farefisin. Sikur vijne me personally te kerku per gru dhe jo per qejf”, thote Mikaela. Pastaj vijon: “Kam heq dore prej shqiptareve, mos you lodh kot. Pastaj gjate veres une rri me shume ne Greqi se ka pune sezoni we veres, nuk kam lorsque vij”. Mikaela mendohet california, pastaj thote: “Jo, jo, nuk kam pune myself shqiptaret. Mirupafshim”. Po sikur ta leme dos mije euro? Je per muhabet apo per…”, ngre zerin Mikaela. Pergjigjja age Mikaeles eshte age pabotueshme, por merreni vete me personally mend se ku i tha Gimit qe t’i coje lulet…. Jamais step three ditesh, nje tjeter people qe u shtir lorsque klient, telefonoi Mikaelen, me numer te fshehur.